tag:blogger.com,1999:blog-16685289.post116341808093550354..comments2023-12-15T11:56:48.001+01:00Comments on Uden Relevans: Morfar som HausfrauBloggerUden Relevanshttp://www.blogger.com/profile/10395338200805487690noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163535287746755852006-11-14T21:14:00.000+01:002006-11-14T21:14:00.000+01:00Så må jeg jo en tur forbi "Døgnmarked Altid Åben" ...Så må jeg jo en tur forbi "Døgnmarked Altid Åben" på Nørrebrogade :o)Uden Relevanshttps://www.blogger.com/profile/10395338200805487690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163522965925433002006-11-14T17:49:00.000+01:002006-11-14T17:49:00.000+01:00Jow, det er et flerdagesprojekt på dogmemåden - me...Jow, det er et flerdagesprojekt på dogmemåden - men god mad tager tid. Og benævnte portion giver nok til at to voksne kan voldæde, og derefter fryse portioner ned til to - tre middage. Så de to dages arbejde giver indtil flere dovnemiddage.<BR/><BR/>Desuden kan man se sådan på det, at når man har sat bønner i blød, er der frit slaw - de kan bruges i en chili, i en coq au vin, som basis i en Dana Watshamhttps://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163511596832848212006-11-14T14:39:00.000+01:002006-11-14T14:39:00.000+01:00626 >> Spræller...? Jeg ROTERER i min grav, gør je...626 >> Spræller...? Jeg ROTERER i min grav, gør jeg. Det ender med at jeg laver en ny blog KUN for at genere dig! ;o)<BR/><BR/>Loverboy >> Det kunne ellers være godt om vi kunne gøre det en af dagene. Jeg er sikker på det ville være godt til min snotnæse...Jegmighttps://www.blogger.com/profile/06683244417637802005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163507001758831922006-11-14T13:23:00.000+01:002006-11-14T13:23:00.000+01:00Jawohl Obersturmbahnführer! :o)Jeg tror at Prinses...Jawohl Obersturmbahnführer! :o)<BR/><BR/>Jeg tror at Prinsesen og jeg skal lave det på den måde når vi får et par dage her i december.Uden Relevanshttps://www.blogger.com/profile/10395338200805487690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163504277292741062006-11-14T12:37:00.000+01:002006-11-14T12:37:00.000+01:00Moffe:Når først bønnerne er i blød passer de sig s...Moffe:<BR/><BR/>Når først bønnerne er i blød passer de sig selv - eller brug dåsebønner. Perkerkøbmænd har dem i saltlage, og de er OK i en nødsituation. Den nævnte mængde iblødsætning svarer til fire dåser hvide eller røde bønner ... og husk: Kun Kyllinger Koger ikke deres chili selv!!!!Dana Watshamhttps://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163495670463508872006-11-14T10:14:00.000+01:002006-11-14T10:14:00.000+01:00I know...Skulle bare se om hun spræller endnu ;-)I know...Skulle bare se om hun spræller endnu ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163494576472139542006-11-14T09:56:00.000+01:002006-11-14T09:56:00.000+01:00Dana Jeg takker entusiastisk, Det lyder dog som et...Dana Jeg takker entusiastisk, Det lyder dog som et todages projekt :o).<BR/><BR/>526 Hun vil ikke ha det :o)Uden Relevanshttps://www.blogger.com/profile/10395338200805487690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163475850314286892006-11-14T04:44:00.000+01:002006-11-14T04:44:00.000+01:00Sorry! Jeg skulle bare se om du var der :-)Skal al...Sorry! Jeg skulle bare se om du var der :-)<BR/>Skal aldrig ske' igen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163458302879438182006-11-13T23:51:00.000+01:002006-11-13T23:51:00.000+01:00Nu også dig 526... Argh.Nu også dig 526... Argh.Jegmighttps://www.blogger.com/profile/06683244417637802005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163450065372416722006-11-13T21:34:00.000+01:002006-11-13T21:34:00.000+01:00Øæeh - det skal ikke være almindelig chokolade - d...Øæeh - det skal ikke være almindelig chokolade - det skal være RÅchokolade. Usødet og næsten sort! Så bliver det nemlig slet ikke vammelt, hvilket jeg osse synes det gør med 'almindelig' chokolade.<BR/><BR/>Desuden var der faldet et par linjer ud i opskriften. Efter<BR/>"Kødet hældes i og svitses krummet" skal der stå:<BR/><BR/>Tilsæt nu de finsnittede grøntsager og lad dem syde sammen med løg, Dana Watshamhttps://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163447100011558032006-11-13T20:45:00.000+01:002006-11-13T20:45:00.000+01:00Jeg synes chokolade i en god kraftig chili er fant...Jeg synes chokolade i en god kraftig chili er fantastisk og ikke vammel. Men det kræver en god kvalitet mørk chokolade.<BR/><BR/>Så kan det til gengæld varmt anbefales.Lizelottehttps://www.blogger.com/profile/08594272793470243245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163445403204600542006-11-13T20:16:00.000+01:002006-11-13T20:16:00.000+01:00PS! Men hvorfor ikke prøve en variant med og en ud...PS! Men hvorfor ikke prøve en variant med og en uden chokolade inden den skal serveres ;-) Du kan jo blot lave half and half.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163443980685215032006-11-13T19:53:00.000+01:002006-11-13T19:53:00.000+01:00Med mindre dig og lillemor ;-) er MEGET GLAD for c...Med mindre dig og lillemor ;-) er MEGET GLAD for chokolade, så ville jeg udelade det, og så ellers "go-Dana-way". Syntes chokoladen giver en lidt "vammel smag", som overskygger det andet. Just my 2 cents.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163435910810768012006-11-13T17:38:00.000+01:002006-11-13T17:38:00.000+01:00Dogme-udgaven (til ca. 10 personer, eller til port...Dogme-udgaven (til ca. 10 personer, eller til portionsfrysning):<BR/><BR/>1 dl butter beans<BR/>1 dl røde kidneybønner<BR/>1 dl hvide eller sorte bønner<BR/><BR/>- sættes i blød aftenen i forvejen i rigeligt vand (og jeg mener rigeligt. De suger ca deres eget volumen to gange)<BR/><BR/>2 løg<BR/>masser af hvidløg (alt under 8 fed er pjank)<BR/>500 g mast ko (oksehak ....)<BR/>1 kg modne tomater iDana Watshamhttps://www.blogger.com/profile/01210142146048757420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163427309984977402006-11-13T15:15:00.000+01:002006-11-13T15:15:00.000+01:00Damm you Alexis! eh.. Eva. :o).Hvad med at maile d...Damm you Alexis! eh.. Eva. :o).<BR/><BR/>Hvad med at maile den til mig?Uden Relevanshttps://www.blogger.com/profile/10395338200805487690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163423331320617712006-11-13T14:08:00.000+01:002006-11-13T14:08:00.000+01:00He he, den opskrift krammer jeg ikke ud med. Men j...He he, den opskrift krammer jeg ikke ud med. Men jeg kan røbe, at der skal mørk chokolade i....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163422686537333872006-11-13T13:58:00.000+01:002006-11-13T13:58:00.000+01:00Ja jeg er klar over at Googling er vejen frem, men...Ja jeg er klar over at Googling er vejen frem, men jeg vil gerne have folkets erfaringer med så jeg er sikker på at det smager godt.Uden Relevanshttps://www.blogger.com/profile/10395338200805487690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-16685289.post-1163422253836665372006-11-13T13:50:00.000+01:002006-11-13T13:50:00.000+01:00Google er din bedste ven i sådanne tilfælde... 33....Google er din bedste ven i sådanne tilfælde... 33.000 hits på chili con carne - på dansk!Anonymousnoreply@blogger.com