8. dec. 2012

Verdens bedste gløgg

Det er en simpel opskrift, der er gået i arv i gennem ti jule nu.

Det skal lige siges at opskriften kun er verdens bedste gløgg, hvis man holder af at man intet kan huske om dagen før, hvis man er klar til at blive lagt i seng to timer efter julefrokosten er startet, samt hvis man godt kan lide at ødelægge ting omkring sig.

Således rustet går vi her i gang med opskriften.

Du skal bruge

1 kg rosiner

3 liter snaps (Se hvor det bærer henad?)

6 liter rødvin.

2 liter discount gløggessens.

Rosinerne bades i snaps i en uge, hvorefter det hele mikses sammen i en stor bowle.

Serveres kold varm lunken... det er ligemeget ingen husker noget alligevel.

Garantien for verdens bedste gløgg og fest.

Enjoy!

EDIT*** JO der skal mandler i, men dem får vi altså på siden i en lille skål.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wow

Pernille Henriksen sagde ...

What ... ingen mandler??!!

Uden Relevans sagde ...

Mandlerne ligger løst ved siden af, hvis man vil have mandler i.

FamilienDanmark sagde ...

Det med mandlerne er vel egentlig også ligegyldigt, hvis ingen husker noget dagen efter alligevel...

Uden Relevans sagde ...

netop!

Send en kommentar