google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); For 48 milliarder besparelser tak! – Uden Relevans

11. maj 2011

For 48 milliarder besparelser tak!

For 48 milliarder besparelser tak!

Ja så gerne, det kommer til at koste 270 millioner (i første omgang) dit lands værdighed, en røffel fra EU og det faktum at ingen højtuddannede udlændinge gider arbejde eller bo her. Var der ellers andet?

Tænk at man får grænsekontrol ved at stemme på de radikale. Den så jeg ikke lige komme?

Enter flov smag i munden på de radikale.

Speaking of flov smag, se min nye "Doner til mit studieliv"-knap ovre til højre. Mon den virker?

Anyhow! Nu stemte jeg jo SF sidst, denne gang stemmer jeg nok på Helle, hun er både klog og kær, uanset hvad Henrik Dahl, han går og siger.

Jeg tror altså at DF har skudt sig selv i foden med den her, det er vel mest deres vælgere der kører til Tyskens land efter dåseøl og pølser?

Hvad tror du? Synes du grænsekontrollen er en god ide?

11 kommentarer:

Husmoder sagde ...

Jeg sys Margrethe kan have en pointe i, at vi med de her stramninger rykker os selv længere væk fra dem som kan hjælpe og samarbejde med os omkring den internationale og grænseoverskridende kriminalitet...

Eric sagde ...

Sorry, min Paypalkonto er tom, og hvorfor be' om penge i en så syg valuta som USD? Værdien er jo udhulet, før man får trykket "OK". Må jeg diskret anbefale euro.

fasterfis sagde ...

Nej. Den er ikke nogen god idé. Af samme årsag som Husmoderen nævner og så synes jeg bare der er sådan lidt nazi agtigt.

Uden Relevans sagde ...

Husmoder: Ja!

Eric: Jeg prøver :) man skal ikke have penge på kontoen, bare man har tilmeldt et kreditkort :)

FF: Det gør mere skidt end godt i min bog.

Uden Relevans sagde ...

PS Nu har jeg ændret Donate knappen til gode sikre Euro.

Kristine Sejr sagde ...

Det eneste plus ved det her grænsehalløj er at det minder mig om min barndom. Og det har jeg ikke behov for blive mindet om, mere end jeg allerede bliver, man jeg bliver altså lidt nostalgisk. Kun fordi det minder om gange jeg har været der som barn, ikke fordi jeg synes det er en god ting.

Steen AA sagde ...

Grænsekontrol? Kan det blive på Storebæltsbroen?

Uden Relevans sagde ...

Aj alle jeres kommentarer er væk :(

Linda sagde ...

Jeg har det nok lidt som om, at alle partiers politik er røget en tur i blenderen, og at vi sidder tilbage med en blålilla, ret usmooth smoothie.

Uden Relevans sagde ...

Ja jeg synes at det er svært at gennemskue for tiden. Desuden er det nogle mærkelige ting der sammenkædes når der skal laves nedskæringe...ehm "reformer".

Head and Heels sagde ...

Jeg tror faktisk ikke DF har skudt sig i foden med den her. Tværtimod. Og desværre må man sige.
For der er ingen som det parti, der i den grad har styr på deres målgruppe og hvordan man kommunikerer til dem.

PArtiet er mestre i identifikation, konkrete eksempler og timing - og frygten for at sidde i egen stue og pludselig blive overrasket af en hjemmerøver er stor og konkret for rigtig mange - forstå det hvem der kan

Jeg tror de har ramt rigtigt, men er spændt på at se de næste meningsmålinger, for efterlønsretræten må give smæk

Send en kommentar