6. maj 2011

Flere dybe tanker om at studere

I dag var jeg til noget vejledning på institutionen, eller vi var faktisk hele holdet på 55 mennesker, eller...dem der nu er tilbage så vi var vel en 20 stykker.

Vi skulle udføre et såkaldt Peer Review, hvor vi læser hinandens opgaver igennem, hvorefter vi giver kritik, positiv kritik, samt hvilke ting der kan gøres bedre.

Vores opgave blev læst igennem på ti minutter af de andre, hvorefter de sagde at det var en perfekt opgave, de havde intet at tilføje. Hmm okay? Really? Intet? Slet intet? Nada? Zilch? Kein Ding?

Da det så kom til at vi skulle give dem feedback, nævnte jeg at fire ja FIRE kilder måske ikke er helt nok til 11 sider? Så blev der keglet helt ud, "Jamen vi kunne ikke finde flere kilder!". (Vi har 39 kilder til 22 sider i min gruppe).

Jeg nævnte så at der måske var plads til et teoriafsnit, samt at der var nogle løse ender, de nok burde redegøre for. Igen kom der nærmest et surt opstød, så jeg ikke havde lyst til at komme med de sidste to punkter, deres opgave kunne forbedres på.

Det er jo ikke fordi vi tror at vi er bedre end den anden gruppe, vi prøvede at hjælpe dem!

Sheesh altså.

2 kommentarer:

fasterfis sagde ...

herre jemina da.. Nogle folk er bare så touchy!
Og mega fedt i sparker røv

Mikkel sagde ...

Det er altid træls at arbejde med nogen, der ikke kan tage imod konstruktiv kritik :)


Hilsen

Mikkel
restaurant i København
http://restaurantikøbenhavn.dk/

Send en kommentar