21. jan. 2011

Hvad fanden er der i vejen med jer?

 Vores nye videnskabsminister der senest glimrede med den her udmelding (sat lidt i kontekst).

"Videnskabsministeren (uafsluttet jurastudium) og Undervisningsministeren (student '88, cand scient pol '97) vil afskaffe "fjumreår".

Går nu igang igen, med to forslag.

Kandidater på videregående uddannelser skal nu gøres færdige på et år, det vil helt sikkert øge beskæftigelsen, ja og da slet ikke give følelsen af at blive snydt til dem der lige har brugt to år på at blive kandidater.

Der skal gives specielle kontante bonusser og muligheder til specielt kloge elever på videregående uddannelser. Ja men nu er det jo sådan at der i loven står at uddannelsen er "på højst mulige niveau" så nu vil hun opfinde et niveau højere end det højeste?


Som rosinen i enden på et hjernedødt hattrick vil hun lukke de uddannelser der ikke giver fuld beskæftigelse, hvilket egentlig er sjovt da finansministeriet som hovedregel ansætter jurister, for man kan jo kun EN ting når man er uddannet ikk Charlotte?

Hold nu kæft

11 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hvorfor bliver videnskab/forskning/uddannelse konsekvent beriget med "lette" ministre? Er der ingen, der forstår, hvor vigtigt det område er?

Helge Sander, Tina Nedergaard, Ulla Tørnæs - ja hvem husker ikke Svend Bergstein? Jeeesus.

Husmoder sagde ...

Jeg bliver så træt!

Leoparddrengen sagde ...

Nu har det jo sådan set fra første færd været en del af regeringen Fogh & Rasmussens erklærede mål at fremme fordummelsen og mindske fagligheden i landet. Så jeg synes sådan set det hænger meget godt sammen.

Det der mest undrer mig er, at man ikke råbte et højere hurra, da DFs uddannelsesordfører for en uges tid siden var ude og mene at der var alt for mange som tog lange uddannelser.

Det var da rene ord!

(Jeg synes da også det er et genialt projekt: at sørge for at vi alle bliver dummere i landet, og kun tillade indvandring af folk fra fine universiteter. Så kan vi danskere tilsidst bare sidde på vores flade og tvinge den udenlandske elite til at trælle for os. Det er sgu et projekt som vil noget!)

Uden Relevans sagde ...

Steen AA Eller Bertel psycho Haaarder

Husmoder AMen!

Leo: Ah ja DF har lige udtalt at ALT for mange får en uddannelse.

Ibs sagde ...

Hep sgu for saddan!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Som Niels Hausgaard engang har sagt: Danmark er mulighedernes land... når Helge Sander kan blive videnskabsminister!

Leoparddrengen sagde ...

@DFO

Han var jo også sponsoreret af HP. Helge Sander altså, ikke Niels Hausgaard. Og HP computerfirmaet, ikke sovsen.

Mokken sagde ...

...og sådan en flok nitwits skal vi have over på overførselsindkomst i form af bl.a. evig ministerpension mm., når de engang har dummet sig tilstrækkeligt til, at det ikke længere kan forsvares at lade dem sidde på skamlen.

Kraftedderperkme!

:-|

Lupo sagde ...

*w*w*w hattrick ;)

Anonym sagde ...

... og du glemte lige det der forslag om, at der ikke skal gives SU til udeboende børn under tyve - heller ikke selvom de har valgt at tage en videregående uddannelse lige feter gymnasiet. Hvordan det så passer med ønsket om at der ikke må være fjumreår, det har jeg lidt svært ved at fatte?!
Men så må de unge jo bare tage et år eller haævandet på bistandshjælp inden de begynder at læse, for hvordan skal de ellers kunne eksistere?
*fjolser*!!

Uden Relevans sagde ...

Det forslag kendte jeg ikke engang. Det er jo fint i tråd med tag fra de fattige politikken der føres pt.

Send en kommentar