28. jan. 2011

Det sidste nye!


En af mine venner spurgte mig en dag om hvorfor der ikke findes en manual til voksne om hvordan man gør alle de praktiske ting? Som når en bil punkterer, hvad gør man? Eller hvor længe boller skal hæve for at blive optimale?

Her er lige et par ting, jeg kan bidrage med, de er ikke i samme kategori som "Prut ikke i et solarium" eller "Spis ikke gul sne", det er helt almindelige råd til de unge af i dag.

Næste gang du sidder inde på internettet og er harm over et eller andet, hvilket du straks vil kommunikere til hele verden på Facebook, så husk lige at man kan se ALLE dine statusser du NOGENSINDE har skrevet, hvis man A er ven med dig eller B du ikke har lukket for det.

Det allernyeste er at når du "tjekker ind" på Facebook Places- eller steder som det hedder på dansk, så bliver det parret med firmalogoer, så ud over at folk og røvere kan se at du ikke er hjemme, ja så bliver din status også plastret til med reklamer.

Hmm Er det virkelig det vi gerne vil have?

2 kommentarer:

spunky sagde ...

Ja jeg fatter det heller ikke ....
de har meget at lære disse "ungdommer"! ;-)

Det Forkromede Overblik sagde ...

Jeg vil da lige sige til din ven, at hvis man læser mandeblogs, måske ikke Den Med Mest Testosteron, så er det ofte præcist om billapning og hævetid på boller... Det kunne være han skulle indløse turpas til blogland?

Send en kommentar