19. jun. 2006

Morfars tips til livsnydere

Kender du det at man er et sted, man er i gang med noget, der er så dejligt at man ønsker at det aldrig vil stoppe, at man bare altid kan gøre det man er i færd med? Men nok om at spise andre folks tånegle i dag er der anderledes vigtigere ting på tapetet.

Et godt tip til eventuelle søvandrere. Tag til Slåen sø der er myggene store og velnærede så de gider ikke stikke længere, og det kan i takke mig for.

Et tip til fans af ”Karl Kani” tøj, det kan fås ufatteligt billigt på Låsby Marked, man skulle tro at det var faldet af en lastbil, vi taler om 200 kroner ( ja det er fem gram hash i din terminologi Karl kani-fan). For en sweatshirt og 50 for tshirts. (sorry et gram for en tshirt).

Jeg stod for øvrigt og kommenterede på en gipsfigur der forestillede en engel, da expedienten nærmest kom løbende, ja den koster 275!. ”Jo men jeg kigger bare”. Jaja men det er et dejligt stykke, ”jeg kigger bare”. Havde hun sagt et ord til havde hun fået en dumflad (med nunchakuen ja Karl Kani-fans).

3 kommentarer:

BusterLiguster sagde ...

Hehehe det lyder som om ren ligusterfascisme - det du har været udsat for dér ;-)

*GODTDETIKKEVARMIG*:-P

Drengepigen sagde ...

Det hedder Det Blå Marked...
Ogforfandenderermasserafskrammel:o/

Uden Relevans sagde ...

Der er også et "blåt marked" herovre...kaldet Det Blå Pakhus, men det ligger på Amager, hvor intet fornuftigt menneske tør komme.

Buster. Det var nu helt frivilligt.

Send en kommentar