14. jun. 2006

Morfar goes Mr. Blackwell

Jeg er blevet opfordret til at kåre de tre værst og bedst klædte mænd i Danmark. Efter mine fantastiske modetips har læserstormen nået orkanagtig styrke, og jeg må bukke under.


Vi lægger hårdt ud med de tre Bedst klædte mænd i Danmark startende fra bunden.
Nummer 3: Rasmus Klump JA en lille dark horse (eller bjørn om man vil), en lille kanin revet op af hatten ved ørerne. For hvis der er nogen der gennem 54 år virkelig har holdt det samme look så er det Hr. Klump. Altid rød overall med mariehøneprikker og de to bling bling guldknapper, men her kommer rafinnementet ind for Hr. Klump bærer forskellige hovedbeklædninger.

Nummer 2: Tove Fergo, Igen en lille overraskelse Tove Fergo er en af de mænd på hvem et jakkesæt virkelig sidder godt, og med den ulastelige frisure i en knold altid en vinder. Det er dog en lidt usædvanlig frisure for en mand, men den komplimenterer helheden i Hr. Fergos look.

Nummer 1: Flodhesten Dolph Der var ingen tvivl, der er kun en fører, en leder, en mand/flodhest der er værdig til at bære kronen som Danmarks modekonge nummer et! Uanset om Dolph er klædt som ninja med pandebånd, eller i bastskørt som honoluludanser så udstråler Dolph en fantastisk coolness der siger. ”Jeg er den bedst klædte i Danmark røvhuller!!!”.

Læs med i morgen når de tre værst klædte mænd bliver kåret.

4 kommentarer:

Grith sagde ...

Dolpf og Rasmus Klump rocks!!!

Uden Relevans sagde ...

Jeg vidste du var enig!

bloggerella sagde ...

Perfekt top tre!!! Jeg kan næsten ikke vente til at de tre værst klædte mænd imorgen... Vil du også kaste dine hårde og kompetente dom over kvindernes påklædning?

Uden Relevans sagde ...

Aj det tør jeg ikke! Kvinder er farlige er min erfaring ;)

Send en kommentar