22. jun. 2006

Ich WILL nicht Erwachsen sein!Ach mein lieber Morfar! wie gehts? spørger du med din værste tyske accent tyvstjålet fra "Bliktrommen"

Og jo...det går da. Jeg er lettet over at jeg nu kan koncentrere mig om andet end min syge mor, for jeg gennemførte det berømte rollespil med headhunterdamen og jeg er gået videre som spidskandidat hos den "Verdensomspændende markedsførende multinationale koncern".

Jeg spiller total hardball med dem, for jeg gider ingen nasty surprises, jeg ved hvad jeg vil have og jeg ved hvornår jeg vil have det.

Min elskede Elvira er nu gået i udu igen, denne gang er det kickstarteren der er hoppet ud af leje og det ser dyrt dyrt dyrt ud at lave...jeg forestiller mig behåret mand i olieindsmurt overall stå med cigarstump i munden ( a la Wikke og Rasmussen), MJaeh.. det bliver små 4.000 plus dele...og moms...skal du have nye lejer og platiner mens den er åben??


Morfar nu med anstrengt forhold til mekanikere

6 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Så lad være med at læse dem...

Uden Relevans sagde ...

Du minder mig lidt om Bamse fra DR. Han bliver også altid forurettet på Ælling og Kylling uden at de har gjort ham noget.

Hvis du så gerne vil være foruden mig og min blog, så vil jeg da opfordre dig til at lade være med at læse med.

Jeg kan anbefale en del gode blogs hvor du kan lufte dine svulstige ord og beskyldninger sammen med de andre højtflyvende personager.

Uriasposten

polemikken

37G

med overbærende venlighed

styx sagde ...

psykotiske personager i kommentaren. Tør man blande sig og blive associeret ?

Nah, men jeg har selv et mekaniker-dyr, der når nye højder og læser gerne om andres desperation i håndteringen af samme. Kan man mon få statsautoriseret terapi over traumer opstået i forbindelse med værkstedsbesøg.
Ret berettiget synes jeg .....ikke ? (og her hjælper måttevask lissom ikke)

fivetosix sagde ...

Øøøøh! Hvad er det så lige man bliver til, når man søger et job med markedsføring, aftenarbejde og rollespil til jobsamtaler ??
Er det sådan noget Hotpants leder i et call-center ? Siden der tales verdensomspændende koncern med en boss på scooter ??
Håber din mor har det godt ;-)

Uden Relevans sagde ...

Styx specielt den måde deres øjne lyser op på den der "ah den idiot ved INTET om mekanik ham tørrer vi"-måde.

5-6 Scooteren er bustet og jeg skal jo foreløbig kun til samtale to altså måske er der tre?? En ting er sikkert jeg gider ikke starte før 1/9 for jeg har en date med en Peugeot 206 og Berlin til august.

Mht min mor: Hun har ingen smerter, men hun kommer aldrig hjem mere.

Lene sagde ...

Som jeg siger Morfar; kom til Jylland, og få ordnet ELvira, min svoger er mekaniker og den slags klares "ud af bagdøren".
Fint, siger jeg bare.

Send en kommentar