15. jan. 2006

Iis sola og spwite

Jeg var jo på besøg igår og afslapningen gik sort of i vasken, da det viste sig at Nillers kones lillesøster havde inviteret sig selv og sin førstefødte...

Den største pestilens var dog Nillers datter, her snart 2 år. Hun kan kun få ord, jeg har længe prøvet at lære hende at sige "Liverpool" man skal jo starte tidligt, hvis man vil indoktrinere de små, og Niels har allerede købt Brøndbytøj til hende. Anyway de få ord hun kan er iis sola og spwite.

Så når junior siger sola... så får hun en dåsecola, når junior siger Kaae?? så får hun kage, når hun så siger iis så siger Far, "du får ingen is" hvorefter mor returnerer fra køkkenet med is overhældt med smarties, chokoladedråber og krymmel.

Alle disse tomme kalorier fik hende op i det røde felt så hun kartede rundt over det hele...op på mig ned igen op på niels ned igen så skulle hun lege med ditten og datten kort sagt en lille tasmansk djævel der fes rundt.

Resultatet da hun skulle lægges i seng nægtede hun at sove og moderen faldt i søvn før hende mens babyen skreg 120 db neeeeeeeejjjjj!!!! ret underholdende faktisk.

Og Niels kunne ikke forstå hvorfra hun får al den energi

*Burde jeg fortælle ham at det er en dårlig ide at give en 2årig dåsecola is og kage konstant???

5 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

Svært at sige om farmand ku blie fornærmet... Men jeg synes også at det er frustrerende at være vidne til at forældre pumper deres unger med sukker = børnenarko,og bagefter ikk kan forstå at de hænger i gardinerne.

Grith sagde ...

Uh ha da, morfar jeg aner at dine vil-være-far gener er ude og blafre lidt:-)
Pas på, hvis du serverer samme menu for Otto kan det gå helt galt, ja jeg siger bare gå-gade-amok-løb-angste-teenagere...

Uden Relevans sagde ...

Mine far-gener? Jeg har nok i vores imaginære næsehornssnog, men jeg er lidt bekymret for at ungen bliver smældfed og usund.

Grith sagde ...

;-) Den er god med dig besse....

Mie sagde ...

For pigens bedste nævner du naturligvis for forældrene, at sukker er fandens værk og burde være på listen over forbudte stoffer...

Hun gider nemlig ikke kæmpe en kamp mod kilo og blodsukkerrutscheture, når hun bliver voksen, når det kan tages i opløbet, mens hun stadig er så lille.... tro mig :-/

Send en kommentar