27. sep. 2005

Tag jer nu sammen unger!

Sidder på kanalrundfart, mens Peter "Portvinstud" Schmeichel sidder og bræger op om sit tidligere holds fortræffeligheder, ender på Voice...de spiller Bloodhound Gang, men der er en form for chat program igang der fylder 65% af skærmen... Chat Rat.. man skal betale 6 kr for at få en SMS på skærmen, denne SMS risikerer så at blive censureret bort af Voice. For yderligere 6 kr kan man så registrere sit "Nick" for en aften...hey great hva? kun 6 kr! og så er det ikke sikkert at den kommer igennem alligevel...

Og hvad skriver folk så?" Jeg r 1 pige på 14 fra Roskile vel gerne møder en fyr." Jamen held og lykke! måske du lige skulle prøve at drible forbi den folkeskole du gerne skulle være tilknyttet?

The Voice udnytter de stakkels fjolser der er dumme nok til at chatte via deres program til 6 kr per besked. Tag jer nu sammen unger!

Det mest tragiske er måske i virkeligheden at der er et marked for den slags...

6 kommentarer:

LaQuack sagde ...

Hehe... Nu er det altså ikke for at være pedenatisk, men sandsynligheden for, at pengene går i Voice's lommer er rimligt ringe. Det meste ender hos teleselskaberne, det er dem der sætter priserne og altså dem, du skal harmes over :-P

LaQuack sagde ...

Eller pedantisk - det er så meget sjovere.

Uden Relevans sagde ...

Bleh Kvakand du er den klogeste jeg kender :). Mon ikke Voice har en lille lækker aftale med et teleselskab om 50-50 split?

LaQuack sagde ...

Sansynligvis ikke. Du ved jo, hvad jeg har lavet tidligere. Der blev i hvert fald ikke indgået smarte aftaler. Heller ikke de andre steder jeg kender til. Har det aldrig undret dig, at priserne også er tårnhøje hos f.eks. DR?

Jeppe WL sagde ...

Hvis de der rip-off sms'er er med til at finansiere kanalene og holde reklamerne nede, så er det sgu fint med mig.

Men om jeg fatter ungdommen nu til dages... :-/

Jeppe, 25½

Uden Relevans sagde ...

hehe nice one Jeppe.

Send en kommentar