19. sep. 2005

Rigtige Venner Part II

Igår på arbejdet på min røvssyge vagt ringer telefonen, en af mine venner jeg har haft i meget lang tid, er i røret...skal du se Atlanta mod Seahawks iaften? Eh...næe egentlig ikke, men han har mistet Zulu efter han er flyttet i hus, så jeg er flink og inviterer ham over...gider faktisk ikke men man er vel flink...

Imens vi sidder der og spiser kage og drikker te går det op for mig at det her faktisk er en af de ting der giver livet værdi...at gøre noget for andre selv om man egentlig er lidt lunken først...Og vi hyggede os gevaldigt...

4 kommentarer:

Mette B. sagde ...

Ja det kan du have helt ret i... burde lade mig inspirere af det :-)

Anonym sagde ...

Hey, you have a awesome blog here! I will certainly visit your site again ! I have a ideal cholesterol readings site. It certainly encompasses much that tallies with ideal cholesterol readings material. If you have the opportunity, please come and check it out.

Suzy Q sagde ...

Manner hvor har du bare evigt ret..!
Jeg var også på weekendvagt, og jeg har fået sådan noget virus på balancenerven (sagde vagtlægen i den anden ende af tlf - whadda THEY know?) og var nok på grænsen til at skulle melde mig syg, for jeg er permanent mega-svimmel.(Vader fx sidelæns ind i dørkarm.. stor underholdningsværdi, men desværre meget upraktisk i forhold til job).
Men tanken om at en af mine stakkels kolleger skulle indkaldes og have ødelagt deres fri-weekend fik mig bare til at bide tænderne sammen og pull it through!
I dag er jeg virkelig glad for at jeg gjorde det. Jeg ved, at de ville gøre det samme for mig :)
S

Uden Relevans sagde ...

Yeah it feels good :)

Send en kommentar