14. sep. 2005

Har du ikke lige 39 kroner til en kage?

Jeg var på cafe med en veninde den anden dag, Cafe Skurk, lækkert placeret på hjørnet af to af Københavns travleste gader, Frederiksborggade og Gothersgade...Tjeneren lagde ud med at undskylde at han var ny..nå ja...vi er da ligeglade vi skal bare have kaffe og kage! :-) Vi indtager så vores kaffe, efter selv at måtte hente den i baren. ( ja undskyld men vi betaler for at du kommer ud med den gør vi ikke??? Og næste gang må du godt finde mælken frem FØR du lader min kaffe stå og blive kold på disken).
Kaffen er god stærk, og kagen smager dejligt, det er sådan en krydderkage med chokolade i måske lidt fugtig, men den smager godt. Vi sidder der og sladrer i billarm, bilos og mens tusindvis af cykelbabes myldrer forbi...Så kommer turen til at betale og så fik jeg chokket, 39 kroner... for et lille stykke kage....niogtredive....prøv at hør her sømand så skal jeg sgu have resten af kagen med hjem til den pris! :-) Jeg er ikke i færd med at afdrage på købet af et hangarskib er jeg?? Næste gang går vi sgu på Dolores der VED man at betjeningen er sløv og flabet :-D.

2 kommentarer:

Claus Dahl sagde ...

Skurks er et af de der steder hvor alting koster for meget. Øl, kaffe - og åbenbart også kagen.

Gaazmaan sagde ...

Bake your own Frunkenztain-Cookie din sandhore, og bliv hjemme i kolonihaven og spar sammen til en ordentlig vogn... jeg ville hellere ha en blyant op i pikken, end at sidde og spille smart på en eller anden "trendy" Café om så kagen var gratis, og serveret på et nøgenmagazin.

Send en kommentar