28. sep. 2005

Der er så meget kvinder ikke forstår!

Nu hvor jeg så har fået provokeret 49% af befolkningen og hermed fået din opmærxomhed (og JA jeg insisterer på at stave det sådan), kan jeg roligt skride til problemets onde, hurtigt bevæge mig mod kernen, ikke elaborere yderligere, men hurtigt og "to the point" fortælle hvad jeg ville blogge om.

I aften spiller verdens bedste fodboldhold http://www.liverpoolfc.tv mod Chelsea og det er årets hidtil vigtigste kamp, de SKAL vinde for at bliver nummer et i puljen og gå videre som puljevinder og dermed få en nemmere lodtrækning til runde 2. Hvis vi mod forventning IKKE skulle vinde bliver jeg tvær og trist, ihverfald et par timer. OG det er her at piger/kvinder kommer ind i billedet, Mange af dem fatter ikke at det kan være vigtigt, ok der ER undtagelser både Ullola og Grith ved noget om fodbold, ja ok ved og ved: de holder med de pisgule fra Pestegnen, men de kan sætte sig ind i hvordan det er når de udvalgte taber. Hvorfor er alle hunner ikke sådan?

Selv holder jeg faktisk kun med to hold. Liverpool og "Hvem fanden der end spiller mod Man. Utd."

Ordet er frit...(slipper pennen og løber i flyverskjul).

33 kommentarer:

LaQuack sagde ...

Hva' be' har'!! Hvor blev jeg lige af i den opremsning :P
Det er faktisk noget fis - og også her vil jeg tillade mig at korrekse dig. Ha! Hahaha!
1/3 af fodboldseerne er kvinder ævbæv. Det giver selvfølgeligt stadigt en overvægt af mænd, men alligevel. "Undtagelser" - hiv det i dig igen!

who really knows sagde ...

Hmm ved efterhånden aaaaaalt for godt, hvordan det er at holde med taberholdet (AGF) ... faktisk såååå godt, at det er svært at blive ved med at holde med dem ...

Det gør mig pissesur - når de taber - tilgengæld er glæden efterhånden blevet så meget større - når de så en sjææææælden gang vinder

Uden Relevans sagde ...

Jamen Kvakand, jeg ved godt at i ser det, men vores smerte når drengene taber...det er den i ikke fatter.. nogen af jer :)

LaQuack sagde ...

Vi bærer smerten med værdighed.

who really knows sagde ...

Tror Laquack er har ret ...SORGEN BÆRES MED VÆRDIGHED .... Hvis du lige vidste, hvor pinligt og ydmygende det efterhånden er at være GF'er .... så ville du vide, at hvert nederlag bæres i dyb sorg .... smerten ....*SUK* er bare blevet så stor en del af fodboldsæsonen - at den er blevet hverdag - at leve med den hele tiden - gør den måske næsten nemmere at leve med ....*HULK*

Uden Relevans sagde ...

nååårh.. der der Zizi...men i er vel snart vant til at tabe...i har ihverfald øvet jer grundigt i denne sæson...og når så Duncan ryger til FCK... oh no!

suzy Q sagde ...

Jeg har det med rockmusik, som du åbenbart har det med fodbold, så søndag aften da Nick Cave blev cuttet af i sin optræden i Operaen, af DR1, blev jeg så rasende at jeg lossede min skammel, som røg over og lavede et hak i et pænt skab. Og var sur og KED af det i flere timer bagefter.

Dagen efter på arbejde kom min fodbold-fikserede kollega og jokede helt vildt med mit raseri, hvortil jeg svarede: "Prøv og hør, det er lissom når FCK taber 5-1 til Brøndby"!
-"Det gør de heller ikk'"!! skreg han.
-"Det GØR de jo"!! skreg jeg tilbage.

Nu er vi uvenner.

:S

Uden Relevans sagde ...

ja eller det år hvor Man U vandt over Pool i cupfinalen...GRRR.. det er bare ikke sjov!

Sille sagde ...

Indrømmer - forstår det ikke!!!
Men synes det er viiildt sjovt at spille - men kun hvis det er nogen der er lige så dårlige som mig. Og i den situation kan jeg god blive grebet af det, og finde mig selv ligge og bide i græsset over et misset mål.

Men en helt anden ting - vi behøver vel ikke forstå hinanden hele tiden vel...

Mathilde sagde ...

Du må da gerne komme til Kernen, bare du ikke tager din fodbold med :-P Jeg hader nemlig fodbold. Ikke fordi det rør mig at fok snakker om det, men når man sidder fredeligt med sine hæklesager eller en bog, og pludselig gir et hop på halvanden meter af forskrækkelse og er et hjerteslag nær, bare fordi en eller anden fodboldtosse råber "ja" eller "nej", så blir jeg arrig. Det hjælper ikke på det hvis de så vinder og skal være fulde og fjollede også...

Grith sagde ...

Jamen morfar dog....jeg gir´en kiks...Anyway, nu lever jeg jo sammen med en fan af kød og blod, også selvom det ikke lige er dit favorithold han holder med:-) Men tro mig, jeg forstår din smerte:-) Jeg ved hvordan man takler et hankønsvæsen i afmagt og raseri når holdet ikke lige kunne spille fuBball den dag. Jeg tror faktisk du ikke aner hvor mange kvinder der går op i fodbold, der er flere end du ved af:-) En ølbajer og kærlige kys og kram hjælper som regel, og hvis der stadig er klynkeri dagen efter plejer jeg at være mere konsekvent og sætte kæresten kontant på plads - vi kan jo udgå for kiks hvis du forstår hvad jeg mener:-)

Uden Relevans sagde ...

yeah, men nu er i alle bloggere, som jeg betragter som klogere end gennemsnittet, jeg taler mere om den generelle kvinde...

Suzy hvordan går det med dit skab?

LaQuack sagde ...

Hvad er det så lige - vise mand - at en "generel kvinde" er, når nu det allerede er fastslået, at der ikke findes nogle "rigtige" og "forkerte" :-P

Uden Relevans sagde ...

Note to self: Smadr Kvakand ved lejlighed. En generel kvinde er en der repræsenterer gennemsnittet af Fru. Danmark :).

LaQuack sagde ...

Æhbæh, det tør du bare ikke :P

Next: Hvad er "Fru Danmark"? - Du slipper ikke... MUHAHAHAHAHAH

Uden Relevans sagde ...

Note to Self: Smadr Kvakand igen. Et gennemsnitligt repræsentativt udsnit af befolkningen? Bedre?

Carina sagde ...

Så fru Danmark er et gennemsnitligt repræsentativt udsnit af befolkningen???? Jo tak meget bedre, du regner altså ikke med at mænd er en del af befolkningen. Jeg VIDSTE der var noget uldent ved jer mænd.
Personligt syntes jeg det er sjovest når Man U vinder, men Engelsk fodbold er da ikke særlig spændende, hvis jeg skal se noget skal det være spansk.
Fra en kvinde som elsker fodbold, men mest når jeg selv tosser rundt på en bane.

Uden Relevans sagde ...

Repræsentativt udsnit af den kvindelige befolkning. :)

Jeg vil altid vinde når jeg spiller fodbold, tackler for højt for hårdt og for sent...:)

LaQuack sagde ...

Nix ikke bedre - og tæsk - det får du på min side nu :P

Uden Relevans sagde ...

ja jeg har set det..dumme Kvakand :) Hvad har jeg nu rodet mig ud i. Men jeg prøver også at redde den på din side...:)

LaQuack sagde ...

Blog-krig!!! Whiiii

Suzy Q sagde ...

@morfar og Dagens Mand *g*: mit skab har det fint, hak=patina, men der er stadig salt i Nick Cave såret. Jeg har i øvrigt smidt håndklædet i ringen mht blogbot, har ikke det dér RSS (?) og "de simple ændringer i template" er Kinesisk algebra for mig. Nu søger jeg i stedet html-kurser for dette efterårssemester. ;) S

Uden Relevans sagde ...

Suzy Prøv at hør...når JEG kan, så kan du sgu også...Gå ind på www.feedburner.com og få dem til at lave et feed til dig, det link du så får til dit feed, det paster du ind hos www.blogbot.dk og så burde den finde dig hvis du har lavet det ordentligt :-) Kom så igang tøs! Never give up! Never Surrender!

suzy Q sagde ...

aye aye drill sergeant!! I can do it :-) tak for tilliden
Nu skal de koder og feeds og alle de andre bare ha en ordentlig een over nakken!
TAK
:) S

Suzy Q sagde ...

Tak for linket, i øvrigt.
Nu mangler jeg kun 2 kg marcipan, så har jeg den dér varme jule-følelse indeni. Nemlig. :) S

Uden Relevans sagde ...

Jeg vidste at du kunne! :). Glad for at jeg kunne hjælpe...

Suzy Q sagde ...

Tak for hjælpen, men jeg har rodet for meget rundt i'ed. Når jeg paster feeded ind siger blogbot:

Opdatering fejlede

Feeded mangler en af eller begge de obligatoriske link- og title-elementer.

Huh?

Så prøvede jeg i et desperat forsøg på at viske tavlen ren, at SLETTE alt hvad jeg havde lavet, konti, feed, ALT! Jeg var Terminator IV, evil, evil, men ikke engang dét kunne jeg finde ud af.
:-/ Suzy 13 Thumbs Flæbefjæs

LaQuack sagde ...

Du skal bare ind på din feedburner konto og rette det, så skal det nok funke :)

LaQuack sagde ...

Nu fandt jeg det frem:
Ind under din feedburner-konto
--> Optimize
--> Title/description burner

Indtast hvad du vil, gem og voila!

suzy q sagde ...

Uhhh :) tak søde Laquack, dér fik jeg frisk mod!
Ha en god dag :) S

AnetQ sagde ...

For nu at bringe lidt flere generaliseringer ind i den her "kvinder forstår sig ikke på fodbold"-debat, så lad os lige tage arv og miljø... Jeg har aldrig helt haft tålmodigheden til at følge med i fodbold, ej heller har jeg spillet det selv (men det tror jeg nu mere skyldes, at jeg havde så langt lyst hår, at der ikke var nogen der tænkte på at lære mig det). Jeg tror den der ægte "Fever Pitch" fodboldfan-ting ligger mere til den mandlige hjerne, der multitakser dårligt, men til gengæld er fortrinlig til at opbevare samtlige turneringsplaner, statistikker
Til gengæld råber jeg af fjernsynet når jeg ser sport...
Hvilket flere kærester har fundet ikke bare overraskende, men også chokerende... Det tilskriver jeg miljøet! Jeg vokset op med sportslørdag, og min far der vågnede ved dong-lyden, der meddelte at Ipswitch havde scoret mod Tottenham - og resten af tiden råbte af sportsudøverne i fjernsynet.

Uden Relevans sagde ...

Men dengang du var en lille tøs var Ipswich også gode startende med centerforsvareden John Wark, der ikke var hurtigt men som kunne tackle en elefant omkuld...

Idag er der så rematch pool vs Blues

Desuden så mener jeg den kampagne er totalt latterlig fra Tipsjenestens side...mange kvinder forstår fodbold og spillet, men det er smerten ved at tabe de ikke kan sætte sig ind i.

Rikke sagde ...

Bristol City forever - pisseked af det ret tit

Send en kommentar